luni, 13 martie 2017

Aroganta !

Aroganta? Eu? Da, in unele conditii/situatii da, sunt aroganta!
Nu imi place omul cu o 1000 de fete, care vorbeste cu tine doar atunci cand are chef sau cand are nevoie de ceva, evit astfel de persoane si de obicei nu le mai bag in seama si da atunci intervine asa zisa aroganta.
Nu prea imi pasa de parerea celor din jur, nu ma intereseaza ce cred ei despre mine, eu stiu ce fac si cum sunt, daca vrei si ai rabdare sa ma cunosti vei vedea cum sunt eu defapt.
Nu mai am incredere in nimeni, decat in mine, iubitul meu, fratii si parintii mei, am fost pusa la zid si batjocorita mereu de oamenii in care am avut oarecum incredere.
Ce s-a intamplat azi de am rabufnit, nici eu nu stiu exact, stiu doar ca am fost din nou fraiera si m-am cam umilit, ce sa fac asa sunt eu nu pot fi rautacioasa, dar na, cand vezi in jurul tau doar ura si rautate, parca parca ai vrea sa devii si tu asa.
Da de azi gata nu ma mai umilesc pt nimeni si nimic, daca voi avea ceva de spus voi spune, nu imi va mai pasa cine si cum se va supara, nici eu nu mai pot sa fiu mereu aia proasta, care e acolo ori de cate ori cineva are nevoie de ea.
De azi imi bag p.... si nu mai imi pasa, de azi sunt doar eu cu mine, eu pt mine si voi face doar ce ma face pe mine sa ma simt bine si sa fiu fericita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu