duminică, 3 aprilie 2016

Delia

Delia este preferata mea, dupa Rihanna.
O admir mult, imi place cum canta, cum se imbraca, imi place felul ei de a fi.
Este un artist complet, putini sunt cei care stiu ca ea canta la 5 instrumente si ca in prezent il studiaza pe al 6-lea.
Mai jos va las cateva informatii despre ea:

Delia Matache  s-a născut pe data de 7 februarie 1982, în Bucuresti. Aceasta a absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, după cinci ani de studiu al pianului și lecții particulare pentru flaut. Delia alege sa isi  continue studiile și de a le duce la un nivel înalt, urmând cursuri la "Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti",cunoscută drept "Conservatorul din Bucuresti". Artista a fost încurajată și susținută pentru a-și urma visul de a deveni un star de către mama sa, Gina, solistă de muzică populară. Delia mai are un frate, Eduard și o soră Oana.
Cunoscuta mai bine sub numele de scenă Delia, este o cantareata, vedetă de televiziune și jurat în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor, Romania. În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume. În prezent este jurat în cadrul "X Factor", emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1.În anul 2015 aceasta a lansat ultimul album, " Pe aripi de vant", album ce poartă numele hit-ului ce a fost primul single de la înființarea "Media Forest" care a fost nr.1 pentru 21 de săptămâni. În martie 2015, Delia susține primul concert la Sala Palatului, înregistrând un real succes cu un concert sold out. În cadrul X Factor, artista este cel mai longeviv jurat, patru ani consecutivi, dar și singurul jurat cu studii muzicale.Stabilind și doborând record după record cu fiecare piesă nouă numai în ultimul an, Delia devine cea mai importantă prezență feminină din industria muzicală și showbiz-ul românesc.

Sper sa va placa acest articol.
(Va mai astept aici pe blog, va deveni din ce in ce mai interesant).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu