marți, 29 martie 2016

Zodia Rac

Temperament si personalitate
Memoria, intuitia, sensibilitatea, sen­timen­ta­lismul si emotivitatea. Interlocutor agreabil, povesteste minunat si e un bun ascultator. Poate adopta cele mai variate atitudini si stari de spirit. Pe de-o parte, se inchide in sine, pe de alta, e expansiv si jovial. Oricat de influentabil ar parea, intotdeauna revine la forma initiala. Ambitios, tenace si diplomat, isi gestioneaza interesele cu multa prudenta si economie. In ciuda atasamentului proverbial fata de familie, camin si patrie, Racul simte o mare nevoie de a se deplasa si de a opera schimbari.

Dragoste si casatorie
Romantic si pasional, Racul are nevoie de mare siguranta afectiva. Prin urmare, va fi atent cui ii daruieste dragostea. Ii trebuie fidelitate si dovezi de iubire. Cauta pe cineva care sa-i intuiasca dorintele si sa-i aprecieze sensibilitatea si fantezia. Tine foarte mult la familie, casa si traditii si este un parinte minunat. Divorteaza arareori.

Sanatate
Racul reactioneaza bolnavicios la situatii de stres sau de nesiguranta. Faptul ca nu-si exteriorizeaza nemultumirile poate constitui un factor agravant. Prin traditie, punctele lui sensibile sunt stomacul si pieptul. Este predispus bolilor digestive, gastritele si ulcerele fiind tipice zodiei. Tulburarile metabolice, reumatismul, starile de deprimare sau alcoolismul sunt relativ frecvente. Femeia-Rac acuza deseori disfunctii endocrine si afectiuni ale sanului.

Aptitudini si cariera
Racul e tenace, muncitor si prolific. Fantezia, talentul si creativitatea il indeamna catre scris (poezie, proza, jurnalistica) sau catre arta (muzica, pictura, actorie). Are preocupari legate de subconstientul uman (psiholog, ocultist), de copii (educator, pediatru) sau de trecut (istoric, arheolog, anticar). E atras de administratia publica sau diplomatie. Poate reusi in afaceri cu alimente sau bauturi (baruri, restaurante), in comert, reprezentare si in relatiile cu publicul.

Femeia Rac
Romantica incurabila, iti place sa visezi. Ai nevoie de siguranta afectiva si ma­teriala si preferi barbatii maturi si responsabili. Adori copiii si ii ingrijesti cu devotament. In fa­milie, iti impui parerile cu diplomatie. Esti, in primul rand, sotie si mama, si adeseori sacrifici cariera de dragul caminului. Implinirea deplina vine dupa ce copiii au mai crescut si te poti exprima in mod creator si in afara caminului.

Eleganta
Consideri imbracamintea un mod de exprimare a personalitatii. Eleganta ta sta in delicatete si dulceata. Abordezi rar genul stilizat si avangardist, preferand modelele feminine, cu o tusa romantica, adesea chiar retro. Suspini in taina dupa rochiile printeselor de odinioara sau dupa palariile de la inceputul secolului al XX-lea. Ai o slabiciune pentru broderii, dantele, volanase si panglici. Iti plac nuantele pastelate si imprimeurile inflorate. Acorzi atentie toaletelor de interior (dezabieuri, capoate), lenjeriei de calitate si adori cama­sile de noapte vaporoase. Completezi ansamblul cu accesorii precum: posete nu prea mari, asortate cu incaltamintea (daca se poate, escarpini sau balerini, nu ororile acelea butuca­noase, cu bot patrat si tocul gros), lantisoare cu medalion ori superbe siraguri de perle.

Frumusete
Frumusetea iti vine din interior, din sensibilitatea, romantismul si reveria care iti sunt caracteristice. Ceea ce ii impresioneaza grozav pe barbati (si nu numai pe ei) este privirea ta de caprioara (blanda, catifelata, expresiva si induiosatoare), precum si aerul tau fragil, care parca cere protectie. Esti plina de farmec si iti mentii pana tarziu tenul proaspat, fruntea senina, zambetul tanar si aerul visator. Nu abuzezi de produse cosmetice. Ai mare incredere in trucurile bunicii, cum ar fi untul de cacao, laptele de castraveti, mastile cu caimac sau compresele cu albastrele. O baie in cada plina cu spuma te destinde la fel de bine ca un somn de zece ore. Te machiezi discret, alegi intotdeauna rujuri de calitate, iar parfumurile tale sunt, de obicei, unele clasice (mai ales cu note florale sau fructate).

Erotism
Sentimentala si romantica, te hranesti cu dragoste precum zeii cu ambrozie. Esti sensibila la flori si complimente, la serenade si plimbari sub clar de luna. Totusi ai nevoie de foarte multa siguranta afectiva si materiala. Din acest motiv esti atrasa de barbatii protectori, responsabili, maturi si intelegatori, care au o situatie convenabila din punct de vedere financiar. Erotismul tau profund este stimulat mai degraba de fantezie, emotie si galanterie decat de perspectiva unei excelente partide de gimnastica sexuala. Unii pot crede ca esti destul de pasiva. Nimic mai gresit – in adancul tau zace un vulcan de senzualitate… Numai ca totul trebuie sa inceapa ca un blues lent, pentru a intui nevoile si ritmul partenerului, insa, o data prinsa miscarea, poti trece la cele mai pasionale dansuri latino!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu