joi, 24 martie 2016

Rihanna

Rihanna este cantareata mea preferata, imi place de ea cu totul, cum canta, cum se poarta, de stilul vestimentar nici nu mai zic ca imi place la nebunie. Este asa exact pe stilul meu, este genul ala de femeie care stie sa fie si doamna si "golanca", baietoasa, dar toate atunci cand e cazul si locul, cam asa sunt si eu. In randurile ce urmeaza va las cateva informatii despre ea, poate majoritatea le stiti, dar nu strica sa ne mai amintim :).

Rihanna (nascuta. Robyn Rihanna Fenty, 20 februarie 1988 Saint Michael) este o cantareata,muziciana, textiera și dansatoare din Barbados.A debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Ulterior piesa a fost inclusă pe primul album al interpretei, intitulatMusic of the Sun care a fost lansat în vara aceluiași an.Discul conține o mixtură între stilurile pop, reggae și dancehall, evidențiată prin intermediul unor influențe preluate din muzica caraibiana.În primăvara anului 2006 începea promovarea unui nou album de studio,  A girl like me,care avea să devină un succes comercial,fiind vândute peste un milion de exemplare numai în S.U.A.În prima parte a anului 2007 a fost lansat discul Good Girl Gone Bad ce include compoziții de succes precum „Umbrella”,„Don't Stop the Music” sau „Disturbia”.Spre deosebire de înregistrările sale precedente, albumul Good Girl Gone Bad conține un stil muzical preponderent dance, în defavoarea genului dancehall-reggae abordat în trecut.
La începutul anului 2009 interpreta a fost implicată într-un scandal mediatic de proporții, în momentul în care iubitul său, cântărețul Chris Brown a comis acte de violență domestică asupra sa.Ulterior, la finele aceluiași an, începea comercializarea unui nou album de studio,Rated R care include șlagărele „Russian Roulette” și „Rude boy”, ultimul fiind pe prima poziție a clasamentului muzical Romanian Top 100 timp de cinci săptămâni.La finele anului 2010, Rihanna a lansat cel de-al cincilea album din carieră, intitulat „Loud”.Șapte discuri single au fost extrase de pe „Loud”, incluzând șlagărele „Only Girl(In the Word)”, „What's My Name”, „S&M”, „California King Bed” sau „Man Down”. În anul 2010 Rihanna a vizitat peste douăzeci de țări de pe cinci continente cu prilejul turneului mondial Loud Tour. Cel de-al șaselea album muzical al cântăreței se numește "Talk That Talk” și a fost lansat la finele anului 2011. Cuprinde hitul „We Found Love”, precum și piesele „You Da One” sau „Talk That Talk”, „Birthday Cake” și „Wehere Have You Been”. În februarie 2012, Rihanna a cântat alături de trupa Coldplay piesa „Princess of China” la Premiile Grammy.

Va astept cu drag si la urmatoarele articole!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu